Section
Drop element here

Yogologic - et bæredygtigt og logisk valg

Hvem er vi?

Yogologic er historien om to unge passionerede mænd, som begge har en baggrund i elitesport. Vi har i karrierens løb begge døjet med manglende smidighed og begyndte blandt andet derfor at udforske yogaens kunnen. I jagten på den perfekte yogamåtte opdagede vi at markedet primært bestod af gummi- og plasticmåtter med usunde materialer for både den enkelte og miljøet, ligesom de fleste måtter var produceret i og fragtet fra Østen. Det syntes vi var synd. 

Da vi prioriterer bæredygtighed tænkte vi, at det måtte kunne lade sig gøre at få lavet en 100% bæredygtig yogamåtte der tilmed blev produceret i Europa under gode og sunde arbejdsforhold, og uden at skulle fragtes over længere distancer. Dette resulterede i, at vi i dag får produceret alle vores produkter i Portugal, med fokus på genbrugsgummi samt genanvendeligt kork. 

Hvorfor så kork? 

Kork er et af de mest bæredygtige materialer der findes.

Korktræer optager faktisk mere Co2 end de afgiver og af den grund er korkskovene i Portugal én af 35 biodiverse hotspots i verden sammen med fx Amazonas.

Kork er nemlig et vedvarende og genanvendeligt materiale som hvert år høstes fra korktræer. Måden hvorpå korken høstes er ved at skralde barken fra træerne, hvorefter ny bark opstår. På den måde kan det samme korktræ anvendes igen og igen, hvilket tilmed forlænger træets levetid. Et korktræ kan blive op til 200 år og kan anvendes 15-18 gange i træets levetid. 

Yogologics produkter er produceret i Portugal hvor 60% af alt høstet kork kommer fra. Det anslås at alene Portugals korkressourcer vil kunne tilfredsstille efterspørgslen globalt dette århundrede ud.

Tak, fordi du har valgt Yogologic og truffet det logiske valg - at gøre en miljøvenlig forskel.

De bedste hilsnerMalte og Mathias

meet the founder

Folk elsker vores produkter

"Lækre produkter. Virkelig behagelige at bruge. En verden til forskel fra de klassiske yogamåtter."

Jette Hammerich

"Rigtig lækkert yogaudstyr og virkelig lækkert materiale. Og så fedt at det er bæredygtigt!"

Victoria Czerner

"Fantastiske måtter af kork, som jeg både bruger til yoga, men også til træning i fitness."

Morten

"Fantastisk yoga-udstyr og hurtig levering"

Maria Holm